Korenu četrt milijona evrov odpravnine

Foto: Facebook Melbourne City
Foto: Facebook Melbourne City
Nekdanji kapetan slovenske reprezentance je ob slovesu od Melbourne Cityja močno popravil stanje na svojem bančnem računu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant Robert Koren išče nov klub. Avstralski mediji so že pred nekaj dnevi poročali, da se Dravograjčan poslavlja od Melbourne Cityja, sedaj pa je Herald Sun razkril, da je vezist prekinil pogodbo s klubom iz dežele "tam spodaj".

Omenjeni časnik navaja, da so v zadnjih dneh potekala pogajanja o prekinitvi pogodbe, Koren pa naj bi si izpogajal precej dobre pogoje ob prenehanju sodelovanja. Koren naj bi sprva na vsak način želel ostati v klubu, toda prepričala ga je odpravnina v višini 250.000 evrov.

Formo motile poškodbe

Trener John van't Schip je Korenu že pred časom dal vedeti, da nanj ne računa več in tako se je Korošec začel ozirati proti novim izzivom.

Koren je v Melbourne Cityju, sicer "bratskem" klubu" Manchester Cityja, igral od leta 2014. Vpisal je 26 nastopov in tri gole, vse je zabil na eni tekmi. Njegovo udejstvovanje so pogosto motile poškodbe.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:14 21. Januar 2016.

    Kdor zna pač zna :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.