Korenu nova pogodba

Foto: Žurnal24 Robert Koren
Slovenski reprezentant Robert Koren je podaljšal pogodbo z West Bromwich Albionom.
Oglej si celoten članek

Angleški drugoligaš je na svoji spletni strani objavil, da se je s 26-letnim vezistom dogovoril o novi dveletni pogodbi, z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono. Koren je imel na začetku te sezone precej težav s poškodbo, ki pa je zdaj sanirana. Naš reprezentant je torej povsem pripravljen za največje napore.

"Zelo sem zadovoljen, da sem podpisal novo pogodbo. Osebje, igralci in vsi v klubu so me zelo dobro sprejeli. Tu sem počutim odlično," je za uradno spletno West Broma povedal Koren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.