Korona seje po Olimpiji, začetek prvenstva pod vprašajem!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pri ljubljanski Olimpiji naj bi bili kar trije nogometaši okuženi s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

V sredo bi se morala začeti nova sezona najmočnejše slovenske nogometne lige, a se je vse skupaj zaradi novih okužb s koronavirusom pošteno zapletlo...

Najprej so okužbe z virusom COVID-19 potrdili pri Aluminiju in Domžalah, po najnovejših informacijah pa naj bi bili okuženi tudi trije nogometaši ljubljanske Olimpije.

V ponedeljek so bila namreč na vrsti testiranja pred prvim kolom novega prvenstva, katera je krila NZS, a še preden so pri zvezi razkrili rezultate testiranj, se je pojavila informacija, da naj bi bili okuženi kar trije "Zmaji", vse skupaj pa so potrdili tudi iz ljubljanskega kluba.

Ekipa Olimpije se bo tako morala preseliti v karanteno, odpovedana pa bo tudi tretja tekma uvodnega kola, tako da je možno, da se pričetek Prve lige Telekom Slovenije v celoti prestavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:11 11. Avgust 2020.

    Corona virus naj ohromi ves nogomet, ljudje bodo preživeli, nogometaši pač ne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.