Koronavirus usoden za prvega moža bosanskega nogometnega velikana

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Covid-19 je bil usoden za predsednika Željezničarja iz Sarajeva.
Oglej si celoten članek

Iz enega najbolj znanih nogometnih klubov v BiH, Željezničarja iz Sarajeva, so sporočili, da je za posledicami okužbe z novim koronavirusom danes umrl predsednik Admir Džubur.

Džubur, ki je predsedniški položaj pri sarajevskem klubu iz Grbavice zasedel junija lani, je bil 9. novembra hospitaliziran zaradi pljučnice, a se mu je zdravje močno poslabšalo. Tri dni kasneje so ga prestavili na oddelek za intenzivno nego UKC Sarajevo, kjer je danes umrl.

Po poročanju bosanskih medijev naj bi se Džuburju stanje v zadnjih dneh na prvi pogled celo izboljšalo, tako da so vsi verjeli, da je največja nevarnost že izza njega, a na koncu vseeno ni uspel premagati te zahrbtne bolezni.

"Naša ekipa ni izgubila zgolj predsednika, temveč je izgubila tudi velikega navijača kluba, kateremu je bil Željo vse do zadnjega dne vedno na prvem mestu. Ob tej priložnosti bi želeli izraziti sožalje njegovi družini, prijateljem ter vsem ožaloščenim," so sporočili iz Željezničarja.

Džubur se je sicer rodil 13. junija 1964 v Sarajevu. Diplomiral je na strojni fakulteti, po izobrazbi je bil diplomirani strojni inženir. Dalj časa je bil eden izmed glavnih ljudi v upravnem odboru Željezničarja, preden je leta 2019 postal predsednik kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.