Korver odhaja k LeBronu

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvaki severnoameriške košarkarske lige Cleveland Cavaliers so v svoje vrste zvabili 35-letnega veterana Kyla Korverja iz Atlante, ki bo ekipi priskočil na pomoč ob odsotnosti poškodovanega J.R.-ja Smitha, poročajo ameriški mediji.
Oglej si celoten članek

Kyle Korver ni igral na četrtkovi tekmi Atlante proti New Orleans Pelicans in je novinarjem povedal, da ga bodo poslali v drugo ekipo.

Atlanta naj bi v zameno zanj od Clevelanda dobila pravico do izbora v prvem krogu na naboru 2019 in Mika Dunleavyja, poroča Yahoo Sports, pri ESPN pa so dodali, da naj bi se v Atlanto v zameno za Korverja preselil tudi Mo Williams.

Korver je specialist za trojke. Atlanti se je pridružil leta 2012, potem ko je igral za Philadelphio (2003 - 2007), Utah (2007 - 2010) in Chicago (2010 - 2012).

"Težko mi je zapustiti Atlanto, vendar pa je zame to izjemna priložnost, da se pridružim šampionski ekipi," je dejal Korver.

Cleveland, vodilna ekipa vzhodne konference s 26 zmagami in osmimi porazi, od konca decembra igra brez J.R. Smitha, ki naj bi po zlomu kosti prisilno počival do marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.