Kosanović bi lahko že kmalu zapustil Olimpijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Srbski mediji poročajo, da bi strateg Milorad Kosanović lahko že kmalu zapustil ljubljansko Olimpijo in se preselil k Vojvodini.
Oglej si celoten članek

Klub iz Novega Sada je v iskanju novega trenerja, ki bi zamenjal Marka Nikolića, pred kratkim preseljenega k Partizanu. Glavni kandidat je prav trener ljubljanskega kluba Milorad Kosanović, ki prihaja iz Novega Sada in je v sezoni 1988/89 opravljal naloge direktorja Vojvodine.

A odhod Kosanovića iz Slovenije je najbrž misija nemogoče, saj predstavniki Olimpije novico ocenjujejo kot neresnično. "Kosanović ima z nami pogodbo do konca sezone," je bil kratek tiskovni predstavnik ljubljanskega kluba Tine Zupan, ki je novico označil za neresnično.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.