Košarkar Barcelone v bolnišnici

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Košarkarji Barcelone bodo vsaj na prvih pripravljalnih tekmah ostali brez pomoči novinca v ekipi.
Oglej si celoten članek

Pri košarkarskem klubu Barcelona so potrdili, da je bil novinec v katalonskem klubu Petteri Koponen v nedeljo vpleten v prometno nesrečo, zaradi poškodb pa bo nekaj časa moral ostati v bolnišnici na opazovanju.

Potem ko je najel taksi, se je po voznikovi krivdi zapletel v prometno nesrečo, v kateri si je poškodoval glavo in moral na obširnejše preiskave v bolnišnico. Hujše posledice mu ne grozijo, najbrž pa bo moral nekaj časa počivati. Policija je potrdila, da je bil voznik taksija alkoholiziran, nesrečo pa je zakrivil zaradi neprilagojene hitrosti.

Osemindvajsetletni Koponen je v Barcelono prestopil sicer pred to sezono, v preteklosti je bil član moskovskega Himkija, kjer je bil tudi soigralec slovenskega reprezentanta Zorana Dragića. Slednji je prav tako pred novo sezono zapustil rusko glavno mesto, kariero pa bo nadaljeval v italijanskem velikanu Olimpia Milano (EA7 Milano).

Koponen je s Himkijem osvojil EuroCup in bil izbran v prvo peterko tega tekmovanja v letu 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.