Košarkar Kopra Primorske postal MVP kola ABA lige, nato zapustil klub

Foto: Igokea/Nenad Vuruna
Foto: Igokea/Nenad Vuruna
Na zadnji tekmi je dosegel kar 33 točk ter navdušil košarkarsko javnost.
Oglej si celoten članek

Nekdanji košarkar Kopra Primorske Lance Harris je bil uradno proglašen za najkoristnejšega igralca 11. kola ABA lige.

Liga ABA Primorska ostaja povsem pod vrhom

Američan je ob zmagi koprske ekipe nad Igokeo 88:84 prispevl kar 33 točk, 10 skokov ter 3 asistence, njegov statistični indeks pa je bil neverjetnih 37.

Tako visokega statističnega indeksa v letošnji sezoni ni imel še noben košarkar ABA lige, Američan pa je tako še drugič postal MVP kola.

Zanimivo je, da naj bi bila njegova najspektakularnejša predstava v vrstah Kopra Primorske tudi zadnja v koprskem dresu, saj naj bi bil klub po poročanju nekaterih medijev v resnih finančnih težavah, Harris pa naj bi medtem klub že zapustil.

Zgodovinski večer Slovenski reprezentant z izjemno predstavo postavil rekord ABA lige

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.