Košarkar na hladno zaradi trav'ce

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ameriškega košarkarja Marcus Williams je njegovo kitajsko moštvo suspendiralo za pol leta zaradi zlorabe marihuane. Pravi, da se bo poboljšal.
Oglej si celoten članek

Košarkar Marcus Williams v tej sezoni ne bo smel več igrati za kitajsko ekipo Shanxi Zhongyu Brave Dragons, kjer si je služil kruh. Gre za prvi primer dopinga v kitajski košarkarski ligi, ki je bila ustanovljena v devetdesetih letih, pri Američanu pa so ugotovili zlorabo marihuane.

Izučilo ga je

Šestindvajsetletni Williams, ki je v karieri igral tudi v NBA za ekipi San Antonio Spurs in Los Angeles Clippers, je na Kitajskem igral od leta 2010, suspenz pa bo prestajal naslednjega pol leta, kar pomeni, da je zanj ta sezona končana. Williams se je sicer že opravičil navijačem in obljubil, da "se bo poboljšal ter da se je iz tega tudi nekaj naučil".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.