Košarkar na tekmi dosegel 138 točk

Na tekmi košarkarskega univerzitetnega prvenstva NCAA je košarkar Grinnell Collega Jack Taylor poskrbel za izjemen rekord. Njegova ekipa je s 179:104 premagala Faith Baptist Bible College, Taylor pa je tekmo končal pri neverjetnih 138 točkah in postavil strelski rekord v prvenstvu NCAA.
Oglej si celoten članek

Taylor je iz igre metal 108-krat in zadel 52 metov, zadel pa je tudi 27 metov za tri točke (skupaj 71 poizkusov) in sedem prostih metov v 36 minutah.

Taylor se je Grinnellu pridružil pred kratkim, v svojem debiju čez vikend pa je igral precej slabo. Od 41 metov je namreč zadel le 11-krat. "Mogoče je slab met čez vikend vplival name," je dejal junak Grinnella, ki je že ob polčasu dosegel 58 točk.

Bleščeča predstava Taylorja je navdušila tudi Carmela Anthonyja in njegove soigralce v moštvu New York Knicks. Anthony je po zmagi kratkohlačnikov v severnoameriški ligi NBA proti New Orleansu (102:80) dejal: "Nikoli še nisem slišal za kaj takega. To je kot videoigra. Kako lahko vržeš 100-krat?" Dosežku mladega košarkarja ni mogel verjeti niti Raymond Felton, ki je bil zbegan ob 108 metih Taylorja. "Komolec ga mora res boleti," se je pošalil član New Yorka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:47 21. November 2012.

    Presenetljivo veliko belcev na igrišču.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.