Košarkar Olimpije pri 29 letih sklenil kariero

Foto: Petrol Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Petrol Olimpija/Aleš Fevžer
V ljubljanskem klubu so med sezono ostali brez igralca.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni ameriški organizator igre Talor Battle, ki je v Petrol Olimpijo prišel na začetku te sezone, se je po tehtnem premisleku odločil, da konča košarkarsko kariero. Po pogovoru, ki ga je opravil z vodstvom kluba, se je za potezo odločil predvsem zaradi nenehnih težav s poškodbami, ki so ga pestile v zadnjem obdobju.

"Talor Battle in Petrol Olimpija sta se sporazumno odločila za prekinitev pogodbe in podpisala dokument, da je klub v primeru preklica košarkarske upokojitve s strani Američana, upravičen do finančnega nadomestila v primeru izdaje izpisnice (FIBA LoC –  »FIBA Letter of Clearance«). Petrol Olimpija Ljubljana želi Talorju in njegovi družini vso srečo v prihodnosti," so zapisali pri ljubljanskem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.