Košarkar Olimpije z rešilcem iz Beograda v Ljubljano

Foto: Petrol Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Petrol Olimpija/Aleš Fevžer
Olimpija je pred zaključkom sezone ostala brez branilca.
Oglej si celoten članek

Petrol Olimpija je v 21. krogu Lige ABA včeraj v Beogradu na kolena spravila FMP z rezultatom 86:81. Ljubljančani so odlično odigrali tekmo na gostovanju, a se je na žalost v tretji četrtini težje poškodoval organizator igre Jan Špan.

V borbi za žogo je prišlo do nenamernega udarca v glavo. Špan je bil v z reševalnim vozilom nemudoma pripeljan v Urgentni klinični center v Beogradu, kjer so ga ustrezno oskrbeli. Po vseh pregledih je bilo ugotovljeno, da je utrpel težji pretres možganov in poškodbe obraznih kosti. Danes bo z reševalnim vozilom pripeljan v ljubljanski klinični center, kjer bo nadaljeval z ustreznimi postopki pod zdravniškim nadzorom. Koliko časa bo Jan Špan odsoten s košarkarskega parketa še ni znano.

"Na tem mestu se zahvaljujemo zaposlenim na Urgentnem kliničnem centru v Beogradu za strokovnost in prijaznost. Zahvaljujemo se tudi FMP-ju za korektnost in ustrezno pomoč," so zapisali pri ljubljanskem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.