Košarkar pozitiven na marihuano

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar Panathinaikosa James Gist je po finalni tekmi grškega pokala, v kateri je njegov klub u 68:53 premagal Apolon, padel na dopinškem testu. Test je bil pozitiven na marihuano.
Oglej si celoten članek

"Nacionalna protidopinška komisija nas je obvestila, da je bil naš igralec James Gist po finalni tekmi grškega pokala z Apolonom pozitiven na test kanabisa," so sporočili z vodstva grškega košarkarskega velikana.

Grški košarkarski velikan za zdaj proti svojemu krilnemu košarkarju še ne bo ukrepal. Tako Gist kot Panathinaikos sta namreč zahtevala še rezultate drugega testa.

James Gist, ki je v Atene prišel leta 2012, je v Evropo prišel leta 2008, kjer je leto dni igral za Angelico Biello. Pred prihodom v Panathinaikos leta 2012 je igral še za Lokomotivo Kuban, Partizan Beograd in turški Fenerbahče. V letošnji evroligi je bilo njegovo povprečje 9,5 točke, 4,3 skoka in 1,5 asistence.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.