Košarkarjem Cedevite Olimpije prečrtali poraz

Foto: Cedevita Olimpija/Aleš Fevžer Jurica Golemac
Košarkarji Olimpije imajo po novem na kontu le en poraz.
Oglej si celoten članek

Cedevita Olimpija bo v 4. kolu EuroCupa v torek gostovala pri še neporaženi ekipi Dolomiti Energia Trento, v dvoboj z italijansko zasedbo pa se bodo ljubljanski košarkarji po sprejetih spremebah predpisov glede koronavirusa podali z razmerjem 1:1 v zmagah in porazih.

Spremembe bodo namreč veljale tudi za nazaj, Olimpiji pa bodo tako prečrtali poraz z 0:20, ki ga je dobila za zeleno mizo, ker zaradi pozitivnega primera in posledične karantene za celotno ekipo ni mogla gostiti dvoboja z Bursasporjem. Termin ponovljenega dvoboja s Turki bo še določen. Pred tem so Ljubljančani v 1. kolu izgubili na gostovanju pri Nanterru, kasneje pa so premagali španskega prvoligaša Herbalife Gran Cario.

EuroCup Zmaji po koncu karantene bruhali ogenj

Izvršni odbor delničarjev organizacije ECA je sicer sprejel sledeče ukrepe:

  • Tekmo je možno prestaviti do trikrat, v kolikor so na voljo termini za odigranje tekme.
  • V primeru, da termina nove tekme ni možno določiti ali če je doseženo najvišje število prestavitev tekme, bo klub, ki je povzročil prvotno prestavitev tekme, tekmo izgubil.
  • Tekme ne bo možno igrati po naslednjih datumih: 22. december 2029 (Redni del 7DAYS EuroCupa), 23. februar 2021 (Top 16 7DAYS EuroCupa), 13. april 2021 (Redni del Evrolige), 5. maj 2021 (Končnica Evrolige).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.