Košarkarji in lepotice

Foto: Aleš Fevžer
Foto: Aleš Fevžer
Košarkarji Olimpije in priznane slovenske manekenke so združile moči v dobrodelne namene. Nastal je koledar Union Olimpije za 2013.
Oglej si celoten članek

Koledar KK Union Olimpija Ljubljana za leto 2013 ima posebno humantirano noto, saj gre celoten znesek prodaje pomoči potrebnim. Za koledar so se slikali vsi košarkarji Uniona Olimpije in slovenski ženski top modeli, kot so Jerneja Podbevšek Zembrovskyy, Jinny Ribič, Daša Podržaj Hrvatič, Iryna Osypenko Nemec, Renata Bohinc Peterka, Alenka Košir, Sanja Grohar, Tjaša Kokalj, Živa Vadnov, Nives Orešnik, Sabina Remar in Iris Mulej.

Priznani fotografi, ki so sodelovali pri projektu so Aleš Fevžer, Alex Štokelj in Dejan Nikolić. Vsi akterji projekta so se odrekli vsakršnemu honorarju! Najnižja cena koledarja znaša 10 evrov (donacija, znesek ob nakupu je lahko tudi višji).

Začetek prodaje koledarja bo v petek, 21.12. ob 14.00 v nakupovalnem središču City Park v BTC-ju. Prisotni bodo tako košarkarji Uniona Olimpije, kot tudi dekleta! Koledar boste lahko kupili tudi na vseh domačih tekmah Uniona Olimpije v dvorani Stožice.

Ustanove katerim gre izkupiček od prodaje:
• Mladinski dom Malči Beličeve Ljubljana
• Pediatrična klinika Ljubljana
• Društvo Rdeči noski - klovni zdravniki
• Zveza prijateljev mladine Slovenije 
• Zavod za slepo in slabovidno mladino Ljubljana
• Ustanova za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi Ljubljana

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 19. December 2012.

    CE TO NI LEEPA GESTA POL PA RES NE VEM KAJ JE.<br />RES VSE CESTITKE.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.