Košarkarji Olimpije odstavili trenerja Zadra

Foto: Žurnal24 Marko Milič je dolgo časa sam Olimpijo držal v igri. Žal njegovih 19 točk ni bil
"Dajem nepreklicen odstop, ker sem odgovoren za uspeh kluba in za igralce, ki sem jih pripeljal v ekipo." To je izjava trenerja košarkarskega kluba Zadar. K njej so ga prisilili košarkarji Union Olimpije.
Oglej si celoten članek
 

Rezultati Zadra v letošnji ligi NLB

Zadar : Cibona 87:80
Budućnost : Zadar 100:73
Zadar : Olimpija 59:74

Potem ko je moštvo Zadra v tretjem kolu lige NLB visoko izgubilo proti slovenskemu podprvaku Unionu Olimpiji (59:74) in doživelo še drugi zaporedni poraz  v ligi NLB (prvega proti Budućnosti), je trener dalmatinske ekipe Aco Petrović vodstvu kluba predlagal nepreklicni odstop.

Zasedanje upravnega odbora košarkarskega kluba Zadar bo potekalo v četrtek. Po njem bo Acova usoda bolj gotova. Na klopi Zadra je presedel šest mesecev, v tem času pa klub ni osvojil nobene trofeje.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.