Košarkarji prispeli na Kitajsko

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Slovenska košarkarska reprezentanca je srečno prispela v Liudžov, kjer jo v sredo čaka prva tekma turnirja Borislava Stankovića. V galeriji med drugim poglejte, kako so nekateri košarkarji "drnjohali" na letališču.
Oglej si celoten članek

Slovenska članska košarkarska reprezentanca, ki bo te dni gostovala na prvem letošnjem pripravljalnem turnirju, Fibinem turnirju Borislava Stankovića, je že prispela na Kitajsko, točneje v Liudžov. V mestu s poldrugim milijonom prebivalcev, ki ga imenujejo tudi Zmajevo mesto, so našo izbrano vrsto gostitelji pričakali gostoljubno in odprto, zeleno-belim pa se bo v torek, nekaj po drugi uri po lokalnem času (šest ur pred slovenskim), pridružil še Goran Dragić.

Urnik turnirja bo videti takole: sreda, 28. 7.: Slovenija – Iran (10.00 po slovenskem času), četrtek, 29. 7.: Avstralija Slovenija (10.00), petek, 30. 7.: Kitajska Slovenija (13:30). Tekma za tretje mesto bo v nedeljo, 1. 8., ob 10. uri, za prvo pa na isti dan ob 13:30.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.