Košarkarju med SP umrla mama

Foto: Profimedia Vasilije Micić
Pred četrtfinalom odjeknila žalostna vest v srbskem taboru.
Oglej si celoten članek

"Na žalost smo izvedeli, da je preminula mati našega košarkarja Vasilija Micića. Izrekamo naše sožalje, v mislih smo z Micićem in njegovo družino," so na twitterju zapisali pri košarkarskem klubu Anadolu Efes.

Vasilije Micić se trenutno s Srbijo nahaja na svetovnem prvenstvu, v četrtfinalu pa Srbe čaka težek dvoboj z Argentino. Zaenkrat še ni znano, ali bo košarkar zapustil izbrano vrsto in se vrnil v domovino. Selektor Aleksandar Đorđević je za 12. uro po srednjeevropskem času sicer napovedal novinarsko konferenco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.