Košarkarska legenda na kisiku, mama na respiratorju

Foto: Epa
Foto: Epa
Srbski košarkarski strokovnjak se po okužbi s koronavirusom zdravi v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Legendarni srbski trener Saša Obradović je pred štirimi dnevi zaradi okužbe z novim koronavirusom pristal v bolnišnici KBC Dragiša Mišović, poročajo beograjski mediji. Obradović ima lažjo obliko pljučnice in občasno prejema kisik, a za zdaj ni v smrtni nevarnosti, poroča Telegraf.rs.

Obradović je sezono začel kot trener Crvene zvezde, kamor je prispel poleti, a so ga zaradi slabih rezultatov zamenjali. Na trenersko klop je sedel Dejan Radonjić.

Po navedbah srbskih medijev se Obradović nahaja v isti bolnišnici kot njegova mama, ki je priključena na respirator in se bori za svoje življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:54 13. Marec 2021.

    Za lažjo obliko pljučnice ni potrebno dobivati dodatnega kisika,celo v bolnišnico ni potrebno oditi.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.