Košarkarskemu strategu grozi amputacija noge

Foto: Profimedia Duško Vujošević
Selektor bosanske košarkarske reprezentance Duško Vujošević je pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Srbski košarkarski trener in selektor bosanske reprezentance Duško Vujošević je moral zaradi nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja po zmagi BiH nad Slovaško v predkvalifikacijah za svetovno prvenstvo nujno na zdravljenje v Beograd, so potrdili pri košarkarski zvezi BiH. Proti Armeniji bo reprezentanco BiH vodil pomočnik Mensur Bajramović.

Oseminpetdesetletni Vujošević ima že nekaj let sladkorno bolezen, v Beograd pa so ga nujno prepeljali na zdravljenje s hiberbarično komoro, s pomočjo katere mu želijo rešiti levo nogo pred amputacijo.

"Po prihodu v Bratislavo sem občutil bolečine. Oddelal sem trening, na tekmi pa nisem več mogel stati. Odpeljali so me v bolnico in ugotovili, da gre za gangreno četrtega prsta," je sporočil košarkarski strokovnjak, ki je večji del trenerske kariere preživel na klopi beograjskega Partizana.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.