Veliki košarkarski as menja klub

Foto: Epa
Foto: Epa
V NBA so klubi začeli sklepati kadrovske posle.
Oglej si celoten članek

V ligi NBA so se začele selitve igralcev pred novo sezono, najbolj dejavni pa so pri kadrovskih rošadah znova pri ekipi Oklahoma City Thunder. Ta je v minuli sezoni precej spremenila podobo, ko jo je v tradu z LA Clippers zapustil Paul George, pred novo pa njene vrste že zapuščata dva pomembna košarkarja. Nemec Dennis Schröder je z nogo in pol že pri LA Lakers, na novo igralsko destinacijo pa odhaja tudi veteran Chris Paul.

Omenjeni zvezdnik je namreč vključen v posel med Oklahomo in Phoenixom, poleg njega pa bo v Arizono potoval tudi Abdel Nader. V nasprotno smer se podajajo Kelly Oubre, Ricky Rubio, Ty Jarome in Jalen Lecque, Oklahoma pa bo prejela tudi izbor prvega kroga na naboru leta 2022.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.