Kosić se je razšel s Triglavom

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Slab uvod v prvenstvo je po Anteju Čačiću zdaj odnesel še trenerja kranjskega Triglava Dušana Kosića.
Oglej si celoten članek

Trener kranjskega Triglava, Ljubljančan Dušan Kosić, in klubsko vodstvo sta danes sporazumno prekinila sodelovanje, so sporočili iz tabora Orlov. Kosić, ki je prvo moštvo Triglava prevzel 11 tekem pred koncem sezone 2012/13 in klubu zagotovil obstanek, sta sodelovanje končala zaradi slabega uvoda v sezono, ki je pod pričakovanji kluba.

Prvenstveni poraz proti Zavrču (1:2) minuli konec tedna je dokončno "odnesel" Kosića. "Po poletnem uspehu in rezultatsko slabšem startu v novo sezono, vnovičnem porazu v tekmi, od katere bi po prikazanem morali iztržiti več, ter glede na to, da je pred klubom še praktično dve tretjini prvenstva, smo ocenili, da še vedno obstaja možnost za obstanek v ligi," je o tem dejal Kosić.

Krka beži že za šest točk

"Nujno je treba predramiti ekipo in mogoče poizkusiti drugačen način dela. Rad bi se zahvalil igralcem za dobro sodelovanje in zaželel klubu veliko uspehov. Žal poleti nismo uspeli zadržati nekaj ključnih igralcev, kar pa je usoda klubov, ki temeljijo na vzgoji lasnega kadra," je še dodal nekdanji trener Olimpije in Krke.

Vodstvo kluba bo ime novega trenerja Triglava objavilo v roku 24 ur. Kranjčani se nahajajo na zadnjem mestu lestvice Prve lige, kjer imajo po 12 tekmah le štiri točke, za predzadnjim mestom, ki še vodi v dodatne kvalifikacije za obstanek in ga trenutno zaseda novomeška Krka, pa zaostajajo že za šest točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.