Izraelci doživeli veliko razočaranje v Prištini

Foto: Epa
Foto: Epa
Izraelska nogometna reprezentanca si je s porazom proti Kosovu močno priprla vrata za uvrstitev na EP 2024.
Oglej si celoten članek

Za izraelsko nogometno reprezentanco je nastop na evropskem prvenstvu 2024 v Nemčiji zelo oddaljen. Izraelci so namreč v nedeljo na zaostali tekmi 8. kroga kvalifikacij izgubili proti Kosovu v Prištini z 0:1 (0:1) in ostali brez pomembnih točk v boju za prvi dve mesti v skupini I. Vodilna Romunija ima pet točk prednosti, Švica pa štiri.

Na zadnji tekmi skupine I je reprezentanca Kosova na težkem igrišču v Prištini na robu regularnosti premagala Izrael. Edini gol na tekmi je v 41. minuti dosegel Milot Rashica.

Foto: Epa Izrael Kosovo

Četrtouvrščeno Kosovo ima zdaj deset točk, eno manj od tretjeuvrščenega Izraela, ki je odigral tekmo manj. Na vrhu je Romunija s 16 točkami.

Zaostala tekma med Izraelom in Švico je na sporedu v sredo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.