Kosovci na namiznoteniškem SP

Foto: Žurnal24 Namiznoteniška reprezentanca Kosova se bo v Guanzhouju pomerila z najboljšimi.
Potem ko je Kosovo pred enim tednom razglasilo svojo neodvisnost, bo že prihodnji teden v mednarodni areni nastopila tudi prva kosovska športna reprezentanca.
Oglej si celoten članek

Moška in ženska reprezentanca se bosta udeležili svetovnega prvenstva v namiznem tenisu, ki bo med 24. februarjem in 2. marcem v Guanzhouju na Kitajskem. Prav Mednarodna namiznoteniška zveza je namreč že pred leti priznala namiznoteniško zvezo te nekdaj jugoslovanske avtonomne pokrajine in že lani so kosovski športniki zaigrali na prvenstvu v Zagrebu, letošnjega prvenstva pa se prvič udeležujejo kot državna reprezentanca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.