Kosovo do zgodovinske zmage

Foto: EPA
Foto: EPA
Kosovska nogometna reprezentanca je odigrala prvo uradno tekmo v zgodovini.
Oglej si celoten članek

Kosovčani so v Frankfurtu na prijateljski tekmi z 2:0 premagali Ferske otoke. Strelca za Kosovo sta bila Albert Bunjaku v 43. in Elbasan Rashani v četrti minuti sodniškega dodatka.

Na drugih prijateljskih tekmah večera je udeleženka Eura 2016 Švica z 2:1 ugnala Moldavijo, za domače sta zadela Blerim Dzemaili in Admir Mehmedi.

Kanada in Azerbajdžan sta se razšla z 1:1, Romunija, ki bo prav tako igrala v Franciji na EP, je s 5:1 odpravila Gruzijo, Ukrajina pa v boju udeleženk EP Albanijo s 3:1. Gole za krvnike Slovenije v dodatnih kvalifikacijah so dosegli Taras Stepanenko, Andrij Jarmolenko in Jevgen Konopljanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.