Kostelićev sin ukradel šov na spletu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Življenje Ivice Kostelića se počasi vrača v stare tirnice.
Oglej si celoten članek

Najboljši hrvaški alpski smučar Ivica Kostelić je saniral poškodbe po grenlandski avanturi, v kateri je utrpel hude ozebline, in že drvi novim izzivom naproti.

Hrvat se je zaradi resnih posledic ekstremnega podviga s slovenskim ultramaratoncem Mihom Podgornikom zdravil s pomočjo hiperbarične komore in jo na srečo odnesel brez hujših posledic.

Foto: Profimedias Ivica Kostelić z družino Kostelić v teh dneh preživlja čas z družino in krepi svojo fizično pripravljenost. Na treningu se mu rad pridruži tudi njegov dve leti in pol star sin Ivan, ki z očetom trenira na mestu, kjer sta se pod vodstvom Anteja Kostelića kalila tako Janica kot Ivica, oba serijska osvajalca največjih odličij v belem cirkusu.

"Jabolko ne pade daleč od drevesa," je zapisal Kostelić, ki na posnetku dviguje deblo, sin pa ga pri tem pridno posnema. Posnetek je navdušil njegove sledilce in generiral več kot 10.000 všečkov oziroma 200 delitev.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.