''Kot bi na Camp Nouu igral v gosteh''

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Barcelone Dani Alves se je po presenetljivem porazu proti Valencii (2:3) pritoževal nad slabim vzdušjem na stadionu Camp Nou.
Oglej si celoten članek


Barcelona
je v 22. krogu španske Primere división doma izgubila proti Valencii in prvič po 59 krogih strmoglavila s prvega mesta La Lige, kjer po zmagi proti Real Sociedadu (4:0) kraljuje Atlético Madrid.

Z enakim izkupičkom točk kot Barcelona je na tretjem mestu Real Madrid, ki je z remijem proti Athletic Bilbau (1:1) zapravil priložnost, da bi prehitel svojega večnega tekmeca.

Brazilski reprezentant Dani Alves je po porazu izrekel nekaj kritik na račun navijačev katalonskega nogometnega kluba, saj je imel občutek, kot da ne bi igral doma.

''Kot bi na Camp Nouu igral v gosteh,'' je dejal Brazilec. Kljub temu Alves vztraja, da ni razloga za preplah. ''Nismo zaskrbljeni zaradi ekipe. Ko se navadiš zmagovati, se vsak poraz zdi kot konec sveta, a ljudje ne bi smeli dvomiti o Barceloni,'' je dejal 30-letni branilec, ki je poraz pripisal predvidljivi igri varovancev Gerarda Martina.

''Nismo zaspali. Če bi bolje nadzorovali situacijo in zaigrali manj predvidljivo, bi morda dosegli več golov. Zdaj se moramo pobrati. Ni časa, da bi se smilili sami sebi. Odzvati se moramo zrelo in preprečiti, da bi se to še naprej dogajalo. Želimo si, da je pobuda na naši strani skozi celoten obračun, ne samo na trenutke,'' je dodal Alves, ki mu izguba vodilnega položaja na ligaški lestvici ne bo kratila spanca. ''V tem trenutku to ni pomembno,'' je zatrdil Brazilec, a priznal, da v drugem delu sezone bo več veliko prostora za napake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.