"Kot da bi seksala z mrtvecem"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Argentinski model Xoana Gonzalez je na perujski televiziji spregovorila tudi o spretnosti Lionela Messija zunaj zelenic. Na igrišču mu gre po njenih besedah precej boljše.
Oglej si celoten članek

Marsikateri model je v preteklosti že znal poskrbeti, da se govori o njem, za podoben 'podvig' se je zdaj odločila Argentinka Xoana Gonzalez. Ta je sodelova v perujskem televizijskem šovu "Cena resnice" in spregovorila o spolnosti z Lionelom Messijem.

"To se je zgodilo pred davnimi leti, bil je še zelo mlad. No, vedel je, kaj počne, vse skupaj se ni zgodilo slučajno," je o prvem srečanju z Messijem dejala Gonzalezova. Do nje je pristopil sicer njegov varnostnik.

"Hitro sem dojela, da je zelo sramežljiv. Pogovarjala sva se o glasbi, ne morem pa se spomniti, ali mi je dejal, če ima dekle. Po nekaj časa sva odšla v njegovo stanovanje," je še dejal Xoana in nadaljevala z bombo, ki so jo z veseljem pograbili perujski in ostali mediji: "Ko ga gledate na igrišču, pričakujete čudesa tudi v postelji. Želela sem, da mi pokaže še kaj več. Na koncu sem se počutila kot da sem z mrtvecem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:21 1. Avgust 2016.

    vi vsi tu pod mano samo lahko drkate na njene joške

  • 18:28 1. Avgust 2016.

    haha, točno tako

  • 16:29 1. Avgust 2016.

    Tako umetna je lahko še srečna, da mu je sploh vstal...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.