Kovalainen se ni mogel zadržati

Foto: Žurnal24
Snemanje reklam ni mačji kašelj, sploh če ti gre na smeh. To je najbolje spoznal dirkač McLaren Mercedesa, Heikki Kovalainen, ki je z nenehnim smejanjem ves čas prekinjal Lewisa Hamiltona.
Oglej si celoten članek


Že povsem nedolžen pozdrav "Hey, everyone!" (Pozdravljeni, vsi skupaj!), ki ga izgovori Lewis Hamilton , pripravi Heikkija Kovalainena do nenadzorovanega smeha. Finci sicer slovijo kot mrtvo hladen narod, pomislite le na Kimija Räikkönena , toda Kovalainen je dokazal, da temu le ni (vedno) tako. V nadaljevanju videa se z moštvenim kolegom iz McLaren Mercedesa zabavata z indijskim naglasom ( "You can do it!" – Lahko ti uspe) in podobno. Ko se že zdi, da se je finski dirkač končno umiril, ob Hamiltonovem resnem govorjenju spet plane v smeh. Kako je na koncu izpadla reklama, lahko le ugibamo, gotovo pa je bila resnejša od samega snemanja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.