Kozlina spet poškodovan

Foto: Žurnal24 Edi Kokšarov (ob njem dr. Rudi Čajevec) bo proti Granitasu znova zavzel mesto na
Celjani glede poškodb letos res niso ljubljenci sreče. Miladin Kozlina je namreč obnovil poškodbo prsta na desni roki. Kljub temu pred gostovanjem v Litvi napovedujejo odločno predstavo.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Celjani premagali Hammarby

"V tem trenutku so poškodbe naš največji sovražnik," je poškodbo slovenskega reprezentanta komentiral prvi strokovni mož celjskega kluba Tone Tiselj, ki je izgubil še drugega pomembnega zunanjega igralca. Že dlje časa je poškodovan Mirsad Terzić, Miladin Kozlina pa je na treningu obnovil poškodbo prsta na desni roki, ki ga je že v pripravljalnem obdobju za poldrugi mesec vrgla iz normalnega rokometnega ritma.

Za organizacijo igre bo odgovoren David Špiler.  © Gregor Katič

 
"Sobotne zmage ne bi obešal na veliki zvon, tekma je pač potrdila, da švedska zasedba ne sodi v najvišji kakovostni razred. Najbolj me je razveselila prizadevnost mojih varovancev, ki so si navkljub odsotnosti Kokšarova močno želeli zmage in jo tudi dosegli. Pred nami je nova težka preizkušnja in nov tekmec, ki igra popolnoma drugače kot Hammarby. Predvsem moramo paziti na litovsko obrambo, nekakšno različico 3-3. Vsakršno podcenjevanje se nam lahko maščuje, a menim, da do tega ne bo prišlo," pravi Tiselj. Na četrtkovem dvoboju bo celjski dres znova oblekel "neuničljivi" Edvard Kokšarov . "Moji soigralci so na sobotni tekmi s Hammarbyjem dokazali, da naša ekipa ni odvisna od enega, dveh ali treh igralcev. Glavna moč Celja se skriva v moštvu, zato svojim soigralcem čestitam za sobotno predstavo. Če v Litvi pokažemo borbeno igro in resen odnos, potem se nam za novi dve točki ni treba bati," pravi Kokšarov, medtem ko je njegov kolega na desnem krilu Dragan Gajič dodal: "Dva boleča poraza s Chamberyjem in Preventom nas nista iztirila, dokazala sta le, da lahko ob nepravem pristopu v tekmo izgubimo vsako tekmo, tudi z domačimi tekmeci. Upam, da se bomo iz Kaunasa vrnili s polnim izkupičkom, seveda v primeru, da bomo prikazali agresivno in odločno predstavo."

 
 

Glavna moč Celja se skriva v moštvu.

Edi Kokšarov

 
Litovska zasedba Granitas-Karys je v kvalifikacijah za uvrstitev v Ligo prvakov senzacionalno izločila favorizirano belorusko ekipo Brest Meškov , v uvodnih dveh tekmah skupine A pa je doživela dva poraza. V prvem krogu je v gosteh izgubila s Hammarbyjem s 27:31, v drugem domačem dvoboju pa s francoskim Chamberyjem z 32:42. Litovsko-slovenski klubski obračun se bo v četrtek začel ob 19.30, pravico na dvoboju pa bosta delila Norvežana Oyvind Togstad in Rune Kristiansen . Delegat bo Latvijec Valerijs Jaskins .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.