Kozmus na Twitterju: "Letelo bo daleč!"

Foto: Žurnal24 Kozmusova stran, kjer bo zdaj pridno "čivkal" ... (Foto: Twitter)
Slovenski olimpijski šampion Primož Kozmus se je pridružil kopici svetovnih zvezdnikov športa. Od zdaj ga lahko namreč spremljate tudi na Twitterju. "Kladivo bo znova letelo daleč!" je zapisal.
Oglej si celoten članek

Metalec kladiva Primož Kozmus je še eden v vrsti športnikov, ki se je pridružil omrežju Twitter. Brežičan bo tam objavljal dogodke, fotografije, aktivnosti, našli pa boste lahko tudi športne in druge novice o nosilcu zlatega odličja v metu kladiva na olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008. Zanimivo bo videti, ali bo Kozmusa stran obsedla tako kot nekatere druge zvezdnike. Zadnja objava Cristiana Ronalda se tako glasi: "Psi! Imam 2 in res so pravi prijatelji. Rad jih imam." Brez Twitterja ne more niti košarkarski as Shaquille O'Neal, ki je ob noči čarovnic objavil bizarne slike in videoposnetek. Kozmusovo Twitter stran najdete TUKAJ.

Spodaj lahko najdete še nekaj znanih športnikov, ki uporabljajo Twitter. Klik na njihova imena vas pripelje do njihovih Twitter strani. V narekovajih so njihovi zadnji vnosi:

Cristiano Ronaldo
"Psi! Imam 2 in res so pravi prijatelji. Rad jih imam."

Sergio Ramos
"Glede enajstmetrovke, hotel sem dati gol in imel dovolj samozavesti za strel. Mou ni bil jezen, samo presenečen ... Objem."

Andrés Iniesta
"Igrati v gosteh je vedno težko, ampak zaključili smo izjemno tekmo! Zelo sem vesel zaradi zmage in svojega gola! Pred Clásicom nas čaka zelo pomembna tekma v Ligi prvakov, na katero se moramo dobro pripraviti. Objem."

Sergio Agüero
"Vesel zaradi današnje zmage, s katero smo prekinili slabo serijo."

Ronaldo (Luis Nazario de Lima)
"Prišli smo, fantje!!!!! Ampak imam vprašanje! Zakaj gre toliko ljudi na letalo?! Morali bomo čakati vsaj še 10 minut ..."

Shaquille O'Neal
"Resnično."

Luis Scola
(Manuju Ginobiliju) "Imel kosilo s Tiagom Splitterjem in Andersonom Varejaom? Bi povabil še enega Argentinca k mizi?"

Jorge Lorenzo
"Objavil sem 4 fotografije na Facebooku v albumu Calendario ANIMA Fundación 2011."

Rubens Barrichello
"Jutri grem nazaj v Brazilijoooooo ... Komaj čakam ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.