Kralji končno zmagali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejisti Los Angeles Kings so davi po srednjeevropskem času v severnoameriški ligi NHL doma premagali Nashville Predators s 4:3. Slovenski hokejist v majici Kraljev Anže Kopitar se tokrat ni vpisal v strelsko statistiko.
Oglej si celoten članek

Los Angeles je po petih zaporednih porazih vendarle prišel do zmage na domačem ledu dvorane Staples Center. Domači hokejisti so povedli na začetku prve tretjine z goloma Aleca Martineza in Drewa Doughtyja. Vendar pa so gostje prednost izničili in izenačili z zadetkoma Matta Halischuka in Craiga Smitha. V drugi tretjini so domači hokejisti znova povedli. Najprej je v deseti minuti druge tretjine zadel Mike Richards, nato pa se je med strelce vpisal še Simon Gagne. Zadnji gol na tekmi je padel minuto in 21 sekund pred koncem, ko je domačega vratarja ukanil Patric Hornqvist za končni izid 3:4.

Tekme 8. novembra:

LA Kings : Nashville Predators 4:3
Buffalo Sabres : Winnipeg Jets 6:5 (po podaljšku)
Toronto Maple Leafs : Florida Panthers 1:5
Washington Capitals : Dallas Stars 2:5
New Jersey Devils : Carolina Hurricanes 3:2
Montreal Canadiens : Edmonton Oilers 1:3
Detroit Red Wings : Colorado Avalanche 5:2
St. Louis Blues : Chicago Blackhawks 3:0
Calgary Flames : Minnesota Wild 0:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.