Kralji nazadovali na 10. mesto

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prvaki lige NHL Los Angeles Kings so lahko upravičeno v skrbeh za končnico v letošnjem tekmovanju. V zahodni konferenci so po zmagi Minnesote zdrsnili že na 10. mesto.
Oglej si celoten članek

Kralji v neposrednem boju za osmo mesto zdaj za tri točke zaostajajo za Vancouvrom, ki je tokrat z 2:4 izgubil v New Jerseyju, za dve za San Josejem in za dve tudi za Calgaryjem, ki je doma izgubil z Anaheimom s 3:6. Prednost pred Minnesoto se je spremenila v zaostanek za točko.

Calgary je tekmo z vodilno ekipo pacifiške skupine dobro začel in po 40 minutah še vodil z 2:1, nato pa so se gostje iz Anaheima razigrali in v zadnjem delu za visoko zmago dosegli kar pet golov. V New Jereseyju je Zack Kassian dosegel oba gola za Vancouver in ga v zadnjem delu približal na 3:2. Tekmo je odločil Mike Cammalleri, ki je v 58. minuti dosegel svoj drugi gol na tekmi za končnih 4:2.

Anže Kopitar bo ponoči s kralji gostoval v San Joseju. Za prvake lige bo gostovanje priložnost, da San Jose ulovijo po točkah in se spet približajo osmemu mestu, ki vodi v drugi del tekmovanja.

Liga NHL, izidi:

Buffalo Sabres : New York Rangers 1:3
Carolina Hurricanes : Toronto Maple Leafs 2:1
New Jersey Devils : Vancouver Canucks 4:2
St. Louis Blues : Boston Bruins 5:1
Chicago Blackhawks : Colorado Avalanche 1:4
Edmonton Oilers : Minnesota Wild 0:4
Calgary Flames : Anaheim Ducks 3:6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.