Kralji prvič v sezoni povezali dve zmagi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Anže Kopitar je k zmagi LA Kings prispeval gol in podajo.
Oglej si celoten članek

Kralji iz Los Angelesa so dosegli tretjo zmago v severnoameriški hokejski ligi NHL, potem ko so v svojem Staples Centru premagali tekmece iz Buffala s 3:2. Za tretjo zmago kalifornijske ekipe v najmočnejši hokejski ligi na svetu si veliko zaslug lasti Hrušičan Anže Kopitar, ki je v slabih 25 minutah dosegel gol in podajo.

Slovenski hokejist je dosegel sedmi gol in šesto podajo v tej sezoni, s 13 točkami pa je na trenutno na četrtem mestu strelcev v ligi NHL. Pred njim so le Connor MvDavid (Edmonton) s 16, Rus Aleksander Ovečkin (Washington) s 15 in Kyle Connor (Winnipeg) s 14 točkami.

Poleg Kopitarja sta za kralje, ki so prvič v sezoni dosegli drugo zmago v nizu, potem ko so dan pred tem premagali Montreal s 5:2, zadela še Carl Grundstrom in Alex Iafallo, medtem ko sta Tobias Bjornfot in Adrian Kempe prispevala po dve podaji.

Za goste, ki so v Staples Centru vodili z 2:0, sta gola dosegla Rasmus Asplund in Victor Olofsson, vratar Dustin Tokarski pa je ubranil 31 strelov.

Izidi:
Los Angeles Kings - Buffalo Sabres         3:2
(Anže Kopitar: gol in podaja v 24:58 minute za Los Angeles)
Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes      2:1
Anaheim Ducks - Montreal Canadiens         4:2
New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets  3:4 (kazenski streli)
Seattle Kraken - New York Rangers          1:3
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.