Kralji s porazom v sezono

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings, aktualni prvaki lige NHL, so tik pred začetkom sezone klonili proti Coloradu.
Oglej si celoten članek

Hokejisti moštva Los Angeles Kings so na zadnji pripravljalni tekmi na novo sezono lige NHL, ta se začne v sredo, v Las Vegasu izgubili s Colorado Avalanche po izvajanju kazenskih strelov z 2:3. Odločilni gol je dal Nathan MacKinnon, nato pa je vratar Semjon Valamov ubranil strel Jarretu Stollu.

V dvorani MGM Grand Arena sta za Colorado zadela Dennis Everberg in Matt Duchene, oba gola za aktualne prvake lige iz Los Angelesa pa je dosegel Tyler Toffoli.

Kralji bodo v uvodu v sezono v domačem Staples Centru v sredo dvignili zastavo za osvojen Stanleyjev pokal, takoj nato pa jih pred domačim občinstvom čaka kalifornijski lokalni derbi s San Josejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.