Kralji slavili tudi na tretji pripravljalni tekmi

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Los Angeles Kings, ki branijo naslov prvaka v ligi NHL, so dobili tudi tretjo pripravljalno tekmo pred novo sezono.
Oglej si celoten članek

Na gostovanju v Anaheimu so še drugič ugnali Anaheim Ducks; tokrat s 4:2. Junak večera pri Kraljih je bil Jeff Carter, ki je dosegel tri zadetke, slovenski zvezdnik Anže Kopitar tudi tokrat ni igral.

Prvič po rednem delu

Tokrat o zmagovalcu niso odločali kazenski streli kot na uvodnih dveh pripravljalnih tekmah Kraljev, saj je v dvorani Honda Center navduševal Jeff Carter. Kralje, ki so tudi tokrat igrali brez naveze Marian Gaborik - Anže Kopitar - Dustin Brown, je v vodstvo popeljal branilec Robyn Regehr, na 2:0 pa je povišal Carter.

Anaheimov Sami Vatanen je dvajset sekund pozneje prepolovil prednost gostov, Emerson Etem pa je proti koncu druge tretjine izenačil. Nato je na sceno vnovič stopil Carter, zabil še dva gola in prinesel kraljem novo zmago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.