Kralji so jima uničili seks

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Klub Anžeta Kopitarja je prejel nenavadno tožbo. Zaradi manjše želje po seksu Kralje toži starejši par.
Oglej si celoten članek

Klub Los Angeles Kings je kriv za slabše seksualno življenje dveh starih staršev. Tako vsaj trdi obtožba, ki sta jo sprožila Trina in Dino Adam. Starejši par se je januarja udeležil rojstnodnevne zabave svoje vnukinje v Icetown sports centru v Riversidu, ki je v lasti aktualnih prvakov lige NHL. 

Starejši par naj bi se rojstnodnevne zabave udeležil v temu namenjeni posebni sobi, ko je v njo priletel hokejski plošček in zadel Trino v glavo. V obtožbi je zapisano, da je ta padla v nezavest, mož pa jo je ujel preden je priletela na tla. Vseeno od takrat gospa trpi za posledicami neprijetnega dogodka. Spopada se s slabostjo, glavoboli, spremembami razpoloženja, izgubljanjem spomina in še kaj bi se našlo.  

Da bi bila smola še večja, je Trina teden dni po incidentu zaradi posledic, ki jih ji je zadal hokejski pak, izgubila ravnotežje in padla po stopnicah. Pri tem si je zlomila zapestje. Toda to še ni vse. Dino je zatrdil, da je zaradi vsega tega trpel tudi on. V obtožbi trdi, da zaradi ženinega stanja "ne uživa več pri seksu s partnerko". Par od Kraljev zahteva plačilo zdravniških stroškov in nadomestilo za ostale nevšečnosti.

Pri Kraljih se na vprašanja medijev o tožbi (še) niso odzvali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.