Kralji spet ostali brez zmage

Foto: Žurnal24 Anže Kopitar je z novo podajo zbral že 65 točk in je na 20. mestu lestvice najbo
Hokejisti Losa Angelesa so tudi v soboto zvečer v domači dvorani ostali brez želene zmage. Zadela sta le Anže Kopitar in Michal Handzus, gostje iz Phoenixa pa so vratarja Kraljev premagali štirikrat.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Washington : Atlanta 6:3
Montreal : Carolina 1:5
Toronto : Boston 1:2
Columbus : Minnesota 1:2
Tampa Bay : NY Islanders 2:3*
Nashville : Annaheim 4:2
Vancouver : Pittsburgh 1:2**
Los Angeles : Phoenix 2:4
San Jose : Buffalo 1:7
*po podaljšku
**po kazenskih strelih

Phoenix je z zmago 4:2 nad Los Angelesom končal niz štirih zaporednih porazov v gosteh, tokratna zmaga Kojotov nad Kralji pa je bila tudi četrta v medsebojnih obračunih. Eden od ključnih mož za zmago v vrstah gostov je bil vratar Ilja Brizgalov, ki je obranil 22 strelov Kraljev na svoj gol. Sploh se je Brizgalov, od kar je v vrstah Kojotov, s svojimi obrambami zelo izkazal, saj je moral le na eni tekmi trikrat v gol po plošček. Brizgalova, ki so ga Kralji na zadnjih treh srečanjih premagali le dvakrat, je torkat prvi premagal slovenski as v severnoameriški hokejski ligi Anže Kopitar, ob koncu prvega dela tekme pa je Mathias Tjarnqvist izenačil na 1:1. Kralji so takrat tudi ostali brez kapetana Roba Blakea, ki je bil zaradi ugovarjanja sodnikom izključen do konca tekme, kar so gosti hitro izkoristili s prvim zadetkom za vodstvo. Po izenačenju Kraljev na 2:2 sta za zmago Kojotov poskrbela Keith Ballard in Shane Doan.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.