Kraljica belih strmin si je našla smučarja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Najboljša smučarka na svetu Mikaela Shiffrin ima očitno novo simpatijo.
Oglej si celoten članek

Olimpijska prvakinja iz Sočija in aktualna dobitnica velikega kristalnega globusa Mikaela Shiffrin se v teh dneh mudi v francoski prestolnici, kjer je obiskala znamenitno katedralo Notre Dame in se slikala v družbi "neznanega" spremljevalca.

Tisti z ostrejšim vidom so hitro ugotovili, da ob njej pozira alpski smučar Mathieu Faivre, ki je v veleslalomskem seštevku lanske sezone zaostal le za Marcelom Hirscherjem. Ko so preverili profil francoskega smučarja, je postalo jasno, da je na obzorju nova romanca.

Faivre je namreč objavil fotografijo iz Pariza in pripisal: "Čudovito mesto z nekom še bolj čudovitim... Eifflovim stolpom."

Dekle na fotografiji (namerno?) gleda stran, po objavi ameriške smučarke, ki je bolj neposredna od Francozove, pa so se špekulacije, da sta smučar in smučarka v zvezi, samo še okrepile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.