Kranjec blestel na Češkem

Foto: Žurnal24 kranjec_sad - main
V kvalifikacijah za poletno veliko nagrado v Libercu na Češkem je bil najdaljši slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec. Odlična tudi Jernej Damjan in Peter Prevc.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalec Robert Kranjec je bil najboljši v kvalifikacijah pred petkovo osmo tekmo sezone poletne velike nagrade v Libercu na Češkem. S skokom, dolgim 131 metrov, je za meter in pol sicer zaostal za drugouvrščenim Čehom Jakubom Jando po daljavi, a prejel kar 3,7 točke višjo oceno zaradi slabših razmer na skakalnici.

Blesteli tudi ostali slovenski orli
Zelo dober je bil tudi Jernej Damjan, ki je pristal pri 129,5 metra in bil četrti, Peter Prevc je bil sedmi (122 m), Rok Zima 24. (121), kot 40. pa se je na tekmo uvrstil tudi Jurij Tepeš (104,5). Brez finala je ostal Primož Pikl, ki je kvalifikacije končal na 43. mestu (102 m).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.