Kravata za popolno maščevanje

Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka) Foto: EPA (Đoković - Wawrinka)
Številka ena svetovnega tenisa Srb Novak Đoković je drugi finalist odprtega teniškega prvenstva Avstralije v Melbournu.
Oglej si celoten članek

Prvi nosilec je v današnjem polfinalu v petih nizih premagal branilca naslova Švicarja Stanislava Wawrinko in se mu oddolžil za lanskoletni poraz v četrtfinalu uvodnega Grand Slama sezone. Tenisača sta se na OP Avstralije pomerila že tri sezona zapored, vsakič pa je o zmagovalcu odločal peti niz.

Wawrinka, ki je lani senzacionalno izločil branilca naslova, je dobil četrti niz in rezultat uspel poravnati, v zadnjem pa se je zaradi obilice napak hitro znašel v zaostanku in dopustil, da mu je Nole celo zavezal kravato (6:0)

Đoković bo v nedeljskem finalu Melbourna z začetkom ob 9.30 lopar prekrižal s šestim nosilcem Britancem Andyjem Murrayjem in naskakoval še peto krono zmagovalca v Avstraliji.

V ženski konkurenci se bosta v soboto za prestižno lovoriko udarili Rusija Marija Šarapova in vodilna igralka svetovne jakostne lestvice Američanka Serena Williams.

OP Avstralije, pofinale:

Moški

Novak Đoković (Srb/1) : Stan Wawrinka (Švi/4) 7:6 (1), 3:6, 6:4, 4:6, 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.