Krhin vadil po posebnem programu

Foto: Žurnal24 Dalibor Stevanović in Andrej Komac Foto: Žurnal24 Tako je izgledalo ogrevanje v ledenem Johannesburgu. Foto: MC NZS.si Mišo Brečko, Milivoje Novaković, Valter Birsa, Marko Šuler in Robert Koren Foto: Žurnal24 Branko Ilič in Bojan Jokič Foto: Žurnal24 Selektor Matjaž Kek sredi razlage. Foto: Žurnal24 Andrej Komac in Mišo Brečko Foto: MC NZS.si Robert Koren, Valter Birsa ter Milivoje Novaković Foto: Žurnal24 Marko Šuler Foto: Žurnal24 Foto: MC NZS.si Dalibor Stevanović je na Nizozemskem odigral svojo tretjo sezono. (Foto: MC NZS. Foto: Žurnal24 Andrej Komac se je izrazil drugače, kot je površni Boštjan Gasser nato prevedel
Slovenska nogometna reprezentanca je po ponedeljkovem obisku levjega parka danes v johannesburškem Hyde Parku opravila nov regeneracijski trening. Krhin treniral po posebnem programu.
Oglej si celoten članek

Vsi igralci so vadili po ustaljenem programu, le Rene Krhin je ob robu igrišča lažje tekel, saj ga še vedno ovira ponedeljkov zvin gležnja. Selektorju Matjažu Keku danes igralcev ni bilo treba posebej priganjati k izvajanju zahtevanih nalog. Napovedan val hladnega zraka je že pošteno udaril v Johannesburgu. Pri le stopinji ali dveh nad ničlo je zato gibanje še kako pomagalo.

"Bilo je res mraz, veter je malo motil glede na to, da smo ob koncu morali izvesti nekaj akcij iz prekinitev. Vse skupaj pa poteka dobro, trening je za nami in vsi skupaj komaj čakamo tekmo z ZDA," je pred sedmo silo povedal Andrej Komac in se ozrl na tekmo z ZDA: "V našem taboru je mišljenje tako, da tekmo moramo dobiti. Sreča spremlja hrabre, pravimo. Mislim, da bomo s takšnim odnosom najbližje uspehu. Gremo na zmago."

Vezist, ki v zadnjem času v reprezentanci ne dobiva prav veliko priložnosti za igro, sicer zavrača, da je Slovenija v očeh drugih še vedno majhna reprezentanca. "Mogoče so o nas tako mislili na začetku. Toda po prvi tekmi tu imamo tri točke in na nas nihče več ne gleda kot na neko majhno državo," pravi Komac in dodaja: "Proti ZDA moramo le nadaljevati našo igro. Imamo svoj način in če bomo igrali tako kot v preteklosti, potem lahko tudi ZDA padejo."

Na novinarski konferenci je spregovoril še en "rezervist". "Veter nas je danes kar malce presenetil, toda tudi v takih razmerah je treba vse opraviti, saj smo profesionalci. Priprave na ZDA potekajo v redu, tako da ni nobenih težav. Razpleta tekme ne moreš napovedati, ampak mi bomo poskušali zmagati. Imamo nenormalno veliko želje in volje, posebej po tekmi z Alžirijo. Vsako priložnost bomo skušali zgrabiti z obema rokama," je dejal Dalibor Stevanović.

Posnetkov igre Američanov si igralci še niso pogledali, zato pa so lahko videli zelo dobro predstavo naslednjih tekmecev proti Angliji. "Moramo še analizirati njihove slabe in dobre strani. Tekmo proti Angležem smo pogledali in videli, da so dobra ekipa. Toda imajo svoje napake, in če bomo mi pravi, potem so tudi oni premagljivi," je še dodal Stevanović.

V sredo bodo nogometaši znova vadili ob 16. uri, že ob 12. uri pa v slovenskem taboru načrtujejo tekmo med novinarji in predstavniki Nogometne zveze Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.