Krhina bi Inter nazaj

Foto: Reuters Rene Krhin se utegne vrniti v vrste Interja. (Foto: Reuters)
Inter, ki je pred sezono Reneja Krhina poslal na posojo v Bologno, mlademu Slovencu pušča odprta vrata za vrnitev. V primeru, da klub zapusti Muntari, se bo Krhin vrnil na San Siro.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo, da bo Inter v primeru, da reprezentant Gane Sulleyman Ali Muntari zapusti vrste aktualnega evropskega in svetovnega klubskega prvaka, nazaj v svoje vrste vpoklical Reneja Krhina.

O odhodu Muntarija se govori že dalj časa, zato je velika verjetnost, da bodo njegovo mesto zakrpali z drugim nogometašem, ki pa naj bi bil prav Krhin. 20-letni slovenski vezist je bil pred sezono posojen v Bologno, kjer pa ne dobiva veliko priložnosti za dokazovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.