Krim v supermarketu: potrjena 5. okrepitev

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Carmen Martin, španska desnokrilna igralka in reprezentantka, je nova okrepitev Krima Mercatorja. Že peta v zadnjih 12 dneh.
Oglej si celoten članek

"Igralka je zadnji dve sezoni igrala za špansko ekipo Grupo Asfi Itxako Navarra, ki je bila lani celo finalist Lige prvakinj in je po ogorčenem boju izgubila proti norveškemu Larviku. Igralka bo s svojo hitrostjo in prefinjenim občutkom za igro prava popestritev ekipe. Obe strani sta zelo zadovoljni s sklenjenim dogovorom. V klubu smo zelo zadovoljni s trenutnim stanjem glede okrepitev in sestavljanja ekipe za naslednjo sezono. Vemo, da nas čaka še veliko dela, in tega se nadvse veselimo," so sporočili iz Krima Mercatorja, kjer so bili v zadnjih dveh tednih sila dejavni.

V klub so namreč od konca marca prispele švedska zvezdnica Linnea Torstensson, nemški zunanji igralki Nina Wörz in Susanne Müller ter brazilska krožna napadalka Daniela De Oliveira Piedade. Načeloma sicer krasna novica za navijače, toda glede na dejstvo, da so vse že sila uveljavljene igralke, če ne celo zvezdnice, se poraja vprašanje, ali klub ni zagrizel v malo preveliko jabolko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.