Krimovka najboljša igralka šestega kola

Foto: Krim Mercator/Facebook
Foto: Krim Mercator/Facebook
Bolgarka nigerijskih korenin Elizabeth Omoregie, 19-letna rokometašica Krima Mercatorja je postala najboljša igralka šestega kroga skupinskega dela lige prvakinj.
Oglej si celoten članek

O igralki kroga odločajo navijači, ki so srednji zunanji Krima Elzabeth Omoregie namenili kar 53 odstotkov vseh oddanih glasov.

Omoregiejeva je na gostovanju pri Larviku, ki so ga Ljubljančanke dobile s 36:31, dosegla sedem golov. Obetavna rokometašica, ki bo decembra dopolnila 20 let, ni ostala neopažena niti pri Evropski rokometni zvezi EHF, ki ji je namenila poseben članek.

Z zmago proti Larviku je Krim Mercator s štirimi zmagami v skupini D končal na prvem mestu. Januarja bodo krimovke tekmovanje nadaljevale s šestimi točkami, kolikor jih ima le še Györi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.