Krimovke po zmagi Zvezde že v polfinalu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V ženski rokometni Ligi prvakinj so že znani vsi štirje polfinalisti. Potem ko je danes Zvezda Zvenigorod v 6. krogu drugega dela v skupini 2 doma premagala Ferencvaros, je jasno, da iz te skupine v polfinale napredujeta Krim Mercator in Valcea, v skupini 1 pa sta si prvi mesti zagotovila Györ in Larvik.
Oglej si celoten članek

Zvezda je Madžarke premagala s 30:27 (12:16). Pri domačih je bila strelsko najbolj razpoložena Ljudmila Postnova z osmimi goli, pri gostjah pa sta jih po deset zabili Zita Szucsanszki in Zsuzsanna Tomori, ki pa nista imeli pomoči soigralk.

V tej skupini bosta tako o prvem mestu odločila Valcea in Krim Mercator, ki se bosta v nedeljo pomerila ob 17. uri. Krim bo osvojil prvo mesto v primeru zmage, remija ali poraza z manj kot tremi goli.

V skupini 1 si je prvo mesto že zagotovil Györ, drugo pa Larvik.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.