Krimovke še niso v formi

Foto: Žurnal24 Krimovke so prvo tekmo regionalne lige začele s porazom proti Budućnosti.
V prvem kolu novoustanvljene ženske rokometne regionalne lige so igralke Krima Mercatorja na Galjevici izgubile proti Budućnosti. V naslednjem kolu se bodo pomerile s Kometalom.
Oglej si celoten članek
 

Regionalna liga v rokometu (Ž), 1. kolo

Krim M. : Budućnost 30:32

Rokometašice Krima Mercatorja so s porazom začele nastope v novoustanovljeni regionalni ženski rokometni ligi. Na Galjevici so izbranke Marte Bon morale priznati premoč Budućnosti, ki je slavila z 32:30 (14:15). Krim bo naslednjo tekmo v tem tekmovanju igral v sredo (19.00), v Skopju bo njegov tekmec Kometal. V ligi, ki se bo končala konec marca, ob Krimu, Kometalu in Budućnosti sodelujejo še hrvaški ekipi Podravka in Lokomotiva, Ljubuški iz BiH, avstrijski Hypo in srbski Radnički. Kljub pomlajevanju so cilji Ljubljančank v novi ligi jasni. Na koncu si želijo uvrstitev med najboljšo trojico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.