Krimovke še z Zvezdo

Foto: Žurnal24 Andrea Lekić je bila po slabem začetku tekme v Koprivnici na koncu prva strelka
Rokometašice Krim Mercatorja se bodo v Ligi prvakinj polge Györa in Podravko merile še z Zvezdo iz Zvenigoroda, ki je dobila kvalifikacijski turnir v grškem Patrasu.
Oglej si celoten članek

Ruska Zvezda iz Zvenigoroda si je prek tridnevnega kvalifikacijskega rokometnega turnirja v grškem Patrasu priborila nastop v evropski Ligi prvakinj, v skupini D pa bo igrala skupaj s Krimom Mercatorjem, madžarskim Györom in hrvaško Podravko Vegeto iz Koprivnice.

Ruska ekipa, ki jo vodi uveljavljeni trener Jevgenij Trefilov, je na kvalifikacijskem turnirju dosegla tri zmage: v uvodnem krogu je premagala domači Patras s 34:16 (14:7), v drugem nizozemski Amsterdam z 28:23 (12:13), v današnjem tretjem kolu pa še špansko Eldo Prestigio s 33:25 (17:12).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.