Kristan na Jesenicah

Foto: Žurnal24 Robert Kristan v zadnjem času zagotovo nima veliko razlogov za smeh. (Foto: Bošt
Čeprav Robert Kristan (še) ne želi govoriti o morebitni vrnitvi k železarjem, se je reprezentančni vratar v nedeljo vrnil na Jesenice. Bo spet oblekel dres gorenjskih hokejistov?
Oglej si celoten članek
 

Preberite še

Poraz zmajev in železarjev v 50. kolu lige Ebel

Robert Kristan, ki si hokejski kruh služi na Švedskem, kjer blesti v vratih drugoligaša Mora IK, se je v nedeljo vrnil na Jesenice. Na vprašanje, ali je ta prihod povezan z vrnitvijo v vrste železarjev, je Kristan odgovoril, da ne. "Daleč od tega. Konkretni pogovori še ne potekajo. Doma bom počakal na odločitev Švedov, ali mi bodo dovolili nadaljevanje sezone," je bil skrivnosten vratar slovenske reprezentance, ki pa nam je vendarle potrdil, da je bil v zadnjem času v stikih z direktorjem jeseniškega kluba Matjažem Mahkovcem. Slednji si pred končnico lige Ebel in po poškodbi Gabra Glaviča srčno želi v gorenjske vrste pripeljati Kristana, ki ima sicer na Švedskem veljavno pogodbo do konca te sezone. "Če ne prej, bo moja usoda jasna po 31. januarju, ko poteče prestopni rok. Upam pa, da že prej," je še dodal 25-letni hokejist in zanikal, da bi bila vrnitev v domovino povezana z domotožjem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.