Kristoffersen izgubil boj s svojo zvezo

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveški smučarski zvezdnik Henrik Kristoffersen je izgubil sodno bitko proti domači smučarski zvezi o tem, da lahko na čeladi nosi svojega sponzorja.
Oglej si celoten članek

Henrik Kristoffersen se je v pravno bitko z zvezo spustil zato, ker mu ta ni dovolila na čelado nalepiti avstrijskega pokrovitelja Red Bull, pač pa je moral nositi pokrovitelja zveze Telenor.

V četrtek zvečer je sodišče v Oslu odločilo proti 22-letnemu smučarju in mu ni odobrilo zahteve, da lahko na čelado nalepi svojega sponzorja. Pri zvezi so sicer dejali, da si lahko Kristoffersen priskrbi svojega pokrovitelja in sklene z njim pogodbo, tudi če mu ni dovoljeno, da nosi logotip lastnega sponzorja na čeladi.

Kristoffersen, ki je v lanski sezoni osvojil mali kristalni globus za skupno slalomsko zmago, prav tako je prejšnjo nedeljo zmagal na tekmi svetovnega pokala v Val d'Iseru, je po poročanju časnika Verdens Gang, ki je citiral njegovega očeta Larsa, napovedal, da bo pravico iskal na evropskem sodišču v Luksemburgu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 16. December 2016.

    Svetujem mu tistega advokata od Maze-jeve. Je pa čudno da še kje ne more vsak delati kar se mu zahoče. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.